Medewerker van De Gebittenmaker aan het werk met prothese reparatieIndien uw prothese kapot gaat, er een barst in zit of en tandje afbreekt kunt u bij De Gebittenmaker een prothese reparatie laten doen. Dit is meestal klaar terwijl u wacht. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit 100%. Breng uw zorgpas mee; wij declareren bij de meeste zorgverzekeraars.

Voor de reparatie van uw partiële prothese of frameprothese moet u een aanvullende verzekering hebben. Wij zijn dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 en voor spoedgevallen na telefonische afspraak ook in het weekend.

Prothese reparatie door rebasing

Na verloop van tijd gaat uw prothese losser zitten; dit is normaal; uw kaken slinken en daardoor ontstaat er ruimte onder de prothese. Het is mogelijk dit aan te passen middels het persen van een nieuwe laag in de bestaande prothese; een zogenaamde rebasing.

Deze behandeling neemt een dag in beslag; 's morgens drukken we af en 's middags is uw gebitsprothese weer aangepast klaar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit 100%. Voor de rebasing van uw partiële prothese of frameprothese moet u een aanvullende verzekering hebben.