De Gebittenmaker: het vertrouwde adres voor uw implantaten

Als onderdeel van tandtechnisch laboratorium Dental Technics staat het team van De Gebittenmaker elke dag klaar om patiënten te helpen die problemen hebben met hun prothese. Een slecht passend of beschadigd kunstgebit is immers iets waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt. Het beïnvloedt uw leven nadelig en dat lossen wij graag voor u op. Een zorgcentrum of uw eigen tandarts kan u naar ons doorverwijzen, maar wij helpen u ook als u rechtstreeks naar onze praktijk komt. We repareren of reinigen uw kapotte prothese, of meten een nieuwe gebitsprothese bij u aan. Dit regelen we altijd zo snel mogelijk, zodat u nooit lang 'tandeloos' door het leven hoeft te gaan.

Een perfect passend klikgebit

Wanneer uw onderkaak te weinig houvast biedt voor een regulier kunstgebit, dan kunt u kiezen voor een klikgebit. Een dergelijke prothese wordt geplaatst op implantaten die in uw kaak worden aangebracht. Deze kunstwortels worden geplaatst door een van de beste implantologen uit de regio. Een specialist waar wij al vele jaren mee samenwerken. Omdat een klikgebit steviger in uw mond zit, kunt u weer beter kauwen. Afhankelijk van uw zorgverzekering worden implantaten geheel of gedeeltelijk vergoed. Wij adviseren u om altijd uw zorgpas mee te nemen als u voor een consult naar onze praktijk in Nijmegen komt. 

Vakkundige reparatie terwijl u wacht

Dankzij onze jarenlange ervaring met het herstellen en vervaardigen van gebitsprotheses zijn wij in staat om u een snelle en professionele service te bieden. Wilt u een natuurlijk uitziende tandprothese laten aanmeten? Laat dit dan doen door een van onze ervaren specialisten. Bent u toe aan een nieuwe gebitsprothese, of wilt u meer informatie hebben over implantaten? Neem dan vrijblijvend contact op met De Gebittenmaker, of kom langs in Nijmegen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Ook voor spoedgevallen in het weekend!